KOTIMATKALLE

Viimeinen reissuaamu valkeni vesisateen kera. Aikani kuuntelin, kun sade ropsutti mökin kattoa, mutta pissahätä painoi päälle, joten noustava oli.
Aamiainen taas seurassa....tähän vois tottua....aamiaisseuraan....kotonakin....ehkä.....
Kotimatkan reissu alkoi pikkasen riipiä selkärankaa. Pitikös mun sitten pyörittää hesan keskustan läpi....odota ku mietin....just joo, siitä tuomiokirkon vierestä ja espan puiston läpi ja.....voi maaaaailma!!
No ollaanhan tässä oltu Oslon keskustassakin....mistä en meinannu päästä pois....
Ei muutaku homma haltuun! Ja kyllähän siitä selvittiin, ei tehny ees kovin pahaa. Liikenne oli kait pikkasen erilaista kun Saltvik-Cityssä, mut.....joo.......
Ja sitten vaan satamaan ja autojonoon. Ei sitä jonoa vielä niin hirveesti ollu ku laivan lähtöön oli vielä 3 tuntia, ajoissa pitää olla, mutta muutama mua hätäsempi oli kyllä paikalla.


Oli siinä pätsissä olemista, reilu tunti meni, ennenku avasivat ja päästivät autot läpi. Sitten jo helpotti auringon kanssa, kun paisteli takaapäin.
Maisemia siinä sitten aikani kuluks......


Sanoivat mulle terminaalissa, että Ahvenanmaalle menijät pääsee aika ekoina.....ja paskat....olin sitten toiseks viiminen joka otettiin laivaan......ja peruuttamalla.....ja minimaaliseen rakoon.... Ei ollu keskustan läpi ajaminen mitään siihen verrattuna. 
Reippaana tyttönä olin siis selvinnyt kolmesta viikosta "vieraalla maalla" ja ihan ehjin nahoin ja auton pellein, joten oli kyllä palkinnon aika.


Miten osasinkaan itteni palkita just niin ihanasti!!?
Pikkuhiljaa alko uni painamaan ja ei muutaku hyttiin ja unta palloon.
Aamulla neljältä oltiin kivellä ja hetken hurautus kotiin ja jatkoin unta.


Siinä se sitten on, kahdessa kasassa, tämän kesän varusteet. Ja kun jo alussa epäilin että puolet on varmaan liikaa, niin vähän meni vikaan....oli nimittäin 1/4 tavarasta tarpeellista ja loput turhaa....!!
Tähän tää sitten taas päätyy, mutta tästä on taas kohta kiva mennä töihin ja alottaa se tuttu ja turvallinen, tosin tapahtumaköyhä, arki.
Kilsoja koko reissulle tuli 4576 ja bensaa tuli tankattua rapiat 230 litraa, mihin paloi:
421 ruotsin kruunua, 31 l.
1050 norjan kruunua, 74 l.
180 euroa, 127 l.
Seuraavaa reissua suunnitellen........


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL