NEXT STOP LIVERPOOL

Aamutoimet, aamiainen ja mars matkaan. Kohtalaisen hyvin nukutun yön jälkeen oli olo pirteä, vaikka puolilta öin piti ponkaista punkasta pihalle, tai siis ei pihalle, vaan huoneen ikkunaan ihailemaan ilotulitusta. Tai mitä siitä sitten näkyi kun kaikkialla oli aivan sakeaa sumua. Siis sitä suurta risteystä ei ikkunasta nähnyt. No meteliä se sumu ei haitannut, joten nautittiin siinä yhden kämppiksen kanssa sumuverhon takana välkkyvistä erivärisistä valoista ja siitä paukkeesta. 
Tulittivat kun linnassa oli mm. Il Divo ja jotain toisia, mulle tuntemattomia nimiä, konsertoimassa.
Tänään on Jonesin Tomppa, mutta pahoittelin hälle, että pitää vaihtaa maisemaa, joten duunattiin vaan halit, harmi kun unohtui se kuvaaminen, ja sovittiin että toisella kertaa sitten.
Siispä lompsista lomps, rautatieasemalle ja kyytipeli alle.


Ja se seuraava city on sitten.....


Parin tunnin matkanteon jälkeen tulikin stoppi. 


Ei ollu kuulemma junassa kuskia ja piti odotella sitä noin puolisen tuntia. Kuka hemmetti meijän kuskina oli ollu ne viimiset kaks tuntia.....?!  Ei siinä sen kummempaa voinu, kun odotella sitten vaan. No pikkasen jännitti kun oli Manchesterissa vaihto ja aikaa siihen oli varattu 20 minuuttia. No konnari sanoi että niitä junia menee sieltä 10 minuutin välein. Kyllä tää siis tästä ja tää sähläys ei ollu sitten mun syytä!
Lopulta ja vihdoin oltiin perillä ja minä tietysti, sähläten mites muuten, rykäsin repun reippahasti selkään ja tapahtui jotain... rilleistä toinen sanka irti! Osat taskuun ja permannolle ja repusta varalasit päähän ja niillä ei sitten paljon nähnytkään, sen verran ettei nyt seiniä päin kävelly. 
Siitä sitten suoraan ostamaan lippua, erittäin epäystävälliseltä asiakaspalvelijalta, seuraavaan stoppiin.
Hostelli löytyi vähän kysellen ennenku oikeen tajusin että, MIKS HELVETISSÄ MÄ EN KÄYTÄ GOOGLE-KARTTAA!!! Sitävartenhan mä olen ottanut sen sim-kortin että voin käytellä padia missä huvittaa. Nyt repii takaraivosta! Siis homma pelitti sen jälkeen loistavasti ja hostelli löytyi heti.
Kamat huoneeseen, joka on aivan luksusta kaikkeen tähänastiseen verrattuna. Suihku ja vessa huoneessa, jotka toki jaetaan kuuden kesken, mutta toistaseks meitä on kaks. En oo tosin vielä nähnyt sitä "petikaveria".


Ja kartsoille, lomps. Silmälasit korjaukseen ja siinä ei hinta päätä huimannut, tasan 0£. Poika sano että ei se mitään maksa, pari ruuvia. Onneks ne pysty korjaamaan, ettei nimittäin tarvinnu hankkia uusia laseja täältä. Ja pikaruoaksi ranskalaiset mukaan, koko päivä ilman ruokaa olleena oli jo nälkä kl 15. Niitä mutustellessa lompsin katetraalille, joka oli siinä keskustassa.


Vaikuttava paikka, mitä toinen maailmansota on saanut aikaan..... eikä oo ainut asia mitä sota on tuhonnut.....


Tää on siis sieltä SISÄLTÄ kirkosta, alttarilta katottuna. Toi ylempi kuva on alttarille päin.
Ja sitten tietysti piti....


..... sekä myöskin......


Ja viellä Johnin kanssa otettiin yhteiskuva, vihdoin muistin kuvata tapahtuman!
Se sanoi olevansa ihan kipsissä, tai ihan niinku pronssiin valettu, kun tulee kuvatuks mun kaa, mut se kyllä skarppas aika mukavasti. Pikkasen näkyy toki jonkinlaista jäykkyyttä olevan, mutta ihan OK kuva muuten.


No, nyt on sunnuntai ja kaikki paikat, paitsi pubit ja baarit, meni aikaisin kiinni ja meikkä koittaa tulla flunssaan, niin ruokakaupan kautta hotskulle ja troppia ja lepoa. Ei oo jumat aikaa sairastaa nyt!


On taas tavallisen leuhkat eväät tyypillä. 
No, näillä mennään tänään ja huomenna on sitten taas uudet kujeet. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini