Berliini

Juna oli sitten aamusella vähän yli 6 perillä, joten.....
Asemalla pikaisen lavuaaripesun jälkeen patonkiaamiaista ja sitten vaan nähtävyyksiin.
Jotakin tuollakin tapahtui, tärkeää varmaan, kun kaikki paikat oli spärrätty ja walki-talki tyyppejä ja polizainia parveili pilvin pimein ympärillä. En jäänyt kyselemään ettei tuu niinko sähläystä.
Toi holokaustimonumentti oli kyllä aika mahtava. Sääkin suosi aikasta kävijää enne kahdeksaa, kun oli hiukan harsopilveä ja pientä tuulenvirettä. 10 pintaan paukku lämmöt jo 33 asteessa...
Hostelliin löyty oikeestaan suorilla, vaan...... Sisäänkirjautuminen olikin sitten vasta 15.00. Jaha, jaha, mitäs sitä sitten tekis helvetillisessä helteessä, reppu selässä ja väsyneenä????
Löysin yhden kauppakeskuksen, toki kaupat oli suljettu vaikka paikka oli auki, hmmmm?! Siellä meni vilvotellessa pari tuntia ja sitten vaan hammasta purren kartsoille, asteita oli sitten jo 39, siis varjossa.
Jotain sitä jaksoi katella, chekpoint Charlie ja muurinjämät tuli nähty, toki ei kuvattu, oli liian paljon ihmisiä ja liian kuuma.
Vielä istuksin lopun aikaa hostellin pihalla ja odotin kellonlyömää ja SUIHKUA. Voin muuten sananmukaisesti LÄMMÖLLÄ suositella tätä, 3 LITLE BIGS-hostellia. Hommat toimii, paikkoihin on kävelymatka ja tilat on siistit.
Vielä kulmakuppilasta pastaa illalliseksi, olikin eka lämminruoka sitten perjantain, ja pehkuihin. Aamulla on aikanen nousu kun juna lähtee 6.40, toki vielä en tiedä lähteekö mun kanssa tai ilman......mennään sitten myöhemmällä jos ei mahu mukaan.
Siis uudet kujeet uudessa cityssä huomenna.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

NEXT STOP LIVERPOOL