MATKA LOFOOTEILLE

Yön herkkinä tunteina herätyksiä oli tiheään. Jengiä lappo campingiin ja pystytti telttojaan KOVAÄÄNISESTI kommentoiden. Mitä hittoa, suut kiinni, teltta pystyyn ja joka iikka maate, vaan ei! Täällä ne on useemmat asiat erilailla kun muussa maailmassa. Mullekin tuli naapuriks, just niinä yön tunteina,  pariskunta ja koira, ja aamulla jo viideltä mölysivät lähtemään. Oliks sit oikeesti edes järkeä sen teltan kanssa riehuminen, jos ollaan paikoillaan vaan muutama tunti. Olisivat oikaiseet vaan nurmikolle, kun kuitenkin oli ihan lämmin yö.
No, mustakin siis tuli, vaihteeks, aamuvirkku ja kahvit oli juotu, nenä niistetty ja leiri purettu jo seiskalta. Siitä sitten taas, PETO ja minä, mukaan ja matkaan. Suuntana pohjonen, pitää mainita ettei totuus unohdu......
Ja nyt alko olla jo ilo ajella. Tiet oli parempi kuntoisia, leveämpiä ja ei melkeen olleenkaan kiemuraisia.
Kuppi kahvia napapiirillä, missä TODELLAKAAN ei ollut tungosta.


Täällä olin sitten todellakin reipas tuon liikunnan suhteen. Kävelin koko matkan etelästä pohjoiseen ja vielä takas, ja kellotin ihan sairaan ajan, jotain 5 sekkaa ( instanssa on todistevideo, senkin epäilijät). Ei mulla ihan turhaa ole se lepopulssi 43, huippu-urheilija nääs....!! No paikasta sain aika äkäseen tarpeekseni ja taas mentii.
Yks pissapaussi vielä mahtui reitille enneku olin perillä Bodössä. Navi oli yhteistyöhalunen ja heittämällä satamaan ja ei muutaku jonon jatkoksi Moskenesiin menevään lauttaan. 
Huomautan että kuvassa näkyy finskirekkari, niitä oli 3 autoa peräkkäin....ja nyt mä tunnen ne.....ujo ja hiljanen taas.....ja tunnen mä yhden asuntoautoporukankin...... Kohta on koko maailma mun tuttuja, lähellä ainakin ollaan.

Oli siinä sitten aikaa ihmetellä 4 tuntia, enneku lautta lähti. Rahastaja kävi rahastamassa, peto ja minä pulitettiin yhteensä 705nkr, kohta on hynät tapissa. Sitten tuli uus rahastaja ja sano, et varaudu nyt kuitenki siihen et mahdollisesti et mahdu mukaan. Mitä hittoa, siinä tapauksessa jonkun muun pitää varautua johonkin ihan muuhun..... Ensin saamari saa istua 4 tuntia grillissä ja sitten varoitellaan, että ei ehkä pääse jäähylle vaan mahdollisesti tulee vielä 3:n tunnin jälkilöylyt. No lautta tuli, ja alko lastaus.....kaista 1 ajoi sisään, kaista 2 takkuili sinne myös, ja mun kaista 3......päästettiin muutama auto kerrallaan.....Sillon pyytelin jo kaikkia matka-enkeleitä apuun ja........hallelujaaaaaaa, peto sisällä, siis auto....siis lautalla.......ja minä.... Ja matka jatkuu jännittävällä 4 tunnin merimatkalla lofooteille.
Kun kerrankin oli kunnon merimatka, niin päätin sitten vetästä oikeen "alakarttee" ja ja nautiskella matkasta.


No, kulinaarinen nautinto....siitä siis voidaan olla NIIN montaa eri mieltä, mutta kyllä taas jaksaa.
Vaikka niitä makunystyröitä ei hirmusesti kutiteltukkaan niin silmiä sitten hiveltiin senkin edestä.


Maisemat vaan parani, mitä edemmäs matka joutui. Ei sitä kaikkea edes pystyny kuvaamaan, ja vaikka olis vielä pystyny, niin ei ne kuvissa justiinsakkaan niin komioille näytä kun livenä. Tyytykää siis tohon.
Näin se matka erenee....


Leiripaikkaa vielä vähän jännittää löytää, mutta homma hoituu, homma hoituu! Ja hitto vie, kyllä hakea sai ja kaikki paikat täynnä!! 
No maisemia vaan sitten aikani kuluks kuvasin ja olinhan noita.....



No löyty tää mesta korvesta ja nyt saa kelvata. Ei oo kaksinen paikka, mutta johan se on hyvä tipahtaa vähän persiilleen, kun on tähän mennessä näköjään ihan mukavia paikkoja osunu kohdille.


Että näin mennään nyt tämä yö ja katellaan huomenna jotain muuta.
Kiittää, korkkaa ja kuittaa!
Kilsat tänään 261, merimaileista en mee tietämään yhtään mitään, mutta aikaa meni 4 tuntia.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL