JOULUPUKKI

Kyllä teki ukonilma ja sade uneliaaksi. Unta tuli vedettyä seiskaan asti, wow-fiilis!
Aamiainen kun kerran kuului hintaan, niin sinne arvokkaasti laskeutuen. Ja oli siinä ihan kaikenlaista, niin että kyllä aamunälkä lähti.


 Vielä aikani pölhöilin ja mietin reittiä ja sitten taas matkaan. Ja vesisateelta ei voinut välttyä, mutta onneks on auto matkassa. Välillä tuli ihan ko Norjassa, tiet vaan kuohui koskina ja seuraavan mutkan takana taas aurinko paistoi. 
Tässä ollaan "rannalla erämaajärven......", Veikko Tuomea kaipailin siihen taustalle myhäelemään.


Matka jatkui, kun kerran oli vauhtiin päästy. Sämpylää ja kahvia, rekkamiehen eväitä, lounaaksi.
Oli kertakaikkiaan ilo ajella hyviä kotimaisia teitä, jotka oli riittävän leveitä, ettei tarvinnu aina auton vastaantullessa, miettiä että mahtuuks kumpikin....ja pitääks pistää sitä muovipussia.....
Hiljalleen laskettelin "alamäkeen", kohti etelää ja pois sateen alta. Jossain kohtaa, Sodankylän jälkeen, pysähdyin pissapaussille ja kuuntelin kun oikeen julmasti ukkonen jyskäs menemään siinä vähän matkan päässä. Outo juttu, kun ite seisoskelin kuumassa auringonpaisteessa.
Vielä menin mainos-halpaan, lettua ja lakkahilloa, ja ei muutaku siihen stoppi. Vielä sai jätskipallon kaupanpäälle.


Sitten alettiinki jo lähestyä JOULUPUKIN KOTIA!
Ja sinnehän kurvasin oitis! Pääsin live-tv:hen, tottakai parhaaseen katseluaikaan! Ja tottamooses itse pukin kaa.....joulu siis....kuvaan. Ja piti tietenkin pikkasen etukäteisvalmistella sitä joulun meininkiä.....niistä hissukseen....


Siinä sitten lähtiessä mietin, jotta otanko riskin ja haen campingin ja sitten tulee saderyöppy ja ukkonen tai mitä, mitä...... Olin aikasemmin kattonu netissä, että hotskut on ihan sikakalliita, 70€ alkaen/ yö. Miten mä vielä avasin sen buukaus-sivun ja vot!! Siellähän oli vissiin menossa happy hour, kun aikasemmin kattomani hotsku maksokin enää vaan 40€ ja aamiainen kuuluu hintaan. Varasin ja vähän hemmetin äkkiä! Ei siis ollut mitään järkeä lähteä jännittämään campingille ja maksaa 30€ yöstä.


Tähän kallistan ens yöksi.
Vielä illalliseks roskaruokaa, koska ei ollu muuta tarjolla, enkä jaksanu enää lähteä hoodeille hakemaan ruokapaikkaa. Lomalla saa syödä vähän schaissee.....


Kotimaan matkailu on sitten aika tylsää, huomaan. Ei mitään sähläämistä eikä sekoamista. Rauhallista matkantekoa ja maisemien katselua.
Mmmmmmm......lomaaaa.....
Kilsoja 433, yllättävän paljon, vaikka ei ihan sille tuntunu ajaessa.
Korkkaan ja kurvaan suihkarin kautta petiin. 








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL