HARSTAD

Yö oli kohtalaisen kylmä, jotain -10, tai jotain, tai oliks se plussaa, mutta 10 oli numerot. Jos olis ollu parta, olis se ollu huurussa, niin kylmältä se tuntu. Sitä on sitten ollu kerros-yöpuku päällä viimeyön. Aluspaita, tuulifleece, villapaita ja takki, pitkät kalsarit ja kolleegahousut, sukat ja villasukat ja vielä pipo.
Makuupussi ja fleecepeitto..... Oli nimittäin ehkä PIKKASEN kankeeta tönköttää siinä pussissa.....ehkä oli joo....kokeile ite samalla outfitillä!
Aamun pikkutunneilla alko sitten tuulemaan melkoisesti, ja tuulensuuntakin oli illasta muuttunut, joten nyt tuuli sisään siihen hiton laavuun, minkä oviaukko on hyttysverkosta ja siis tuulettaa kokoajan. Tai ei kai se ihan koko aukko sitä verkkoa ole, mutta aika tarpeeks iso osa, että kun tuulee ja suunta on suoraan ovelle, niin tukka hulmuaa sisätiloissa. Mulle riitti ja leiri peräkonttiin ja auto kuumaksi, että saa lämpöä roppaan.
Vielä muutama kuva sieltä campingin rantsusta.


Aivan surkee panoraamaaja meikkä ja tässä on siitä mahtava todiste. Ota tosta sitten rotia...


Toi hiekka oli ihan kun lunta ja aivan perunajauhoa, ainaki melkeen, mutta kuiteski paljon hienompaa kun "tavallinen" hiekkarantahiekka. Ei tarvii taikkuihin asti mennä, on sitä lähempänäkin, lämpötilat on sitten toinen juttu.
Matka kun alko taittumaan kuudelta jo, niin sai rauhassa ajella ja pysähdellä ja kuvailla näkymiä.


Ja vähän väliä mentiin tunneliin, niitä on sitten jatkuvasti, ihan melkeen riesaks asti. Toiset on lyhyempiä ja toiset pitempiä. Pisin tähän mennessä liki 10 kilsaa ja kerra, mun huomatakseni, mentiin veden alla, tais olla kuutisen kilsaa sillä kertaa.
No aikani siinä painelin ja sit tuli epätodellinen olo.....missä mä oikeen olen...... Hetki meni enneku löysin paikan pysähtyä ja ottaa kuvaa.....siis missä mä oon....??


Kuten jo aikasemmin todettu, niin kuva ei tosiaan kerro totuutta. Aivan järjettömän turkoosin vihreää ja kirkasta vettä, melkeen näki pohjaan asti, tai siis rannassa näki, en tiä sitten syvemmällä, en menny veteen..... RAJATIEDON LÄHTEELLÄ.....
Pää pyörällä vesikokemuksesta ja vauhdin, 60km/h, hurmassa hurautin taas lauttamatkalle, kun nyt kerran pääsin laivamatkustuksen makuun. 


Tällä kertaa tosin en ehtinyt mitää gurmeeta miettiä, kun jo oltiin perillä. Siinä tempaisin, melkeen vaan kovassa liikkeessä, jääkahvin kitusiin, et sillee ehkä roppa jähtyis sisältä päin, ja perillä! Ei ollu nimittäin matka-aika pituudella pilattu, 18 minuuttia ja 102nkr, eiks se tee jotain 6nkr minuutille hintaa.....
Sitä ihmetellessä.
Aikani kun ajelin, niin tänne päädyin.....


Se olis sitten taas kunnon sänky, ja nyt testasin et se ON kunnon sänky, eikä mikään riippumatto!
Huomenna on pyykinpesupäivä ja katellaan mitä muuta kivaa löytyy.....sain vihiä yleisestä saunasta....hmmm....kuulostaa ihkulta!
Kiitän ja kuittaan, korkkaan myöhemmin.
Kilsat tänään 245.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL