JA HUOMENNA MENNÄÄN......

Kaikkien kommervenkkien päätteksi vihdoin päästään matkaan. Nyt on saunottu ja tiskattu ja imuroitu ja kassi pakattu.


Ja pakaasit ne vaan pienenee 👍 No kyllä tollasella pärjää 4 päivää Roomassa.
On tässä ollu veivaamista tämän lähdön kanssa. Pari viikkoa sitten tuli lentoyhtiöltä sähköpostia että muutettu ollaan teijän lentoja. Mitä hittoa menette tekemään ilman MEIJÄN LUPAA!
No ei heti vaarallista, paluulennon lähtöaikaa oli aikaistettu. No ei kovin paha. Siis se oli oikeestaan ihan pikkujuttu mitä tuleman piti. Oltiin siis AIRBNB:n kautta vuokrattu kiva yksiö, ihan Vatikaanin kupeesta ja kun kerran oltiin aikasessa liikkeellä niin saatiin tosi halvalla. Viikkoa enne lähtöä majoittaja kyseli että halutaanko me kyytiä lentokentältä asunnolle ja sitä pohdittiin, ja ennen ku ehdittiin vastausta laittaa alko tapahtua......
Sunnuntaina, 3 päivää ennen lähtöä, tuli puhelua Amerikasta ja minä sönköttämään että mitä, mitä?
Sen mitä ymmärsin niin varaus oli peruutettu AIRBNB:n toimesta....... Oli tädin sanojen mukaan erittäin vaarallista, en kyllä päässy kärryille että mikä.
No mikäs sitten, kun varaamaan vaan uutta paikkaa..... luulin siis toimivani niin..... kaikki paikat on täynnä ja ne mitä on tarjolla edes vähän lähellä kaupunkia tai kaupungissa oli hintaluokalta 160€ ja ylöspäin/yö!
Nyt pettää budjetti, me ollaan siellä 4 yötä! 
Paskan möivät, miettii tämä täti. Ja ei muutaku hotellia hakuseen, kai vielä jostain saa kohtuuhintaista huonetta?!
No niinpä, ja löytyi niitä muutama jotka talletin siinä yön tunteina ja oli tarkotus matkakaverin kanssa sitten iltapäivällä katella vaihtoehtoja töissä. Vaan taas oltiin kovin kaukana Strömsöstä!
Aamusella kuuden pintaan availin konetta töissä ja ajattelin että katsastan vielä niitä vaihtoehtoja. 
Just joo, katsastaa sai..... Kahdeksasta tallennetusta hotellista oli sitten kolme täyteen buukattuja eikä siis enää yhtään huonetta jäljellä! Paniikki!!
Nikottelun ja pussiin hengittelyn aikana tulin sitten huomaamaan, että sillä aikaa vielä yksi hotelli myytiin loppuun. Voi hemmetin hemmetti!! TOIMI!! NYT!!
Hinnat alko olla jo aika kovia niissä jäljellä olevissa, joten ei kun ensimmäinen listalta auki...... Punasta näyttää "vain yksi huone jäljellä"!! Akka hakkaa kun riivattu konetta....... ja ONNISTUU!!!
Tuskanhiki vaan pursui ropasta kun varaus meni läpi. Jippiin, meillä siis on katto päänpäällä ne neljä yötä. Ja vielä kolme tuntia myöhemmin, ihan uteliaisuudesta tsekkasin ne loput listalla olevat hotellit ja.... loppuunmyytyjä kaikki. 
Kivaa kuitenkin tää reissuun lähtö ja valmistautuminen 😄😄
No ehdittiin sitten tuudittautumaan pumpulin pehmeään hyvään oloon, mutta vain päiväksi. 
Tänään sitten räjähti. Siis siellä Brysselissä. Aivan hirveetä. 
Mehän siis ollaan menossa vuoden suurimpaan katoliseen tapahtumaan muutaman miljoonan muunkin ihmisen kanssa....... 

Pahalle ei pidä antaa jalansijaa ja mieli on pidettävä avoimena. 

Lähetän rukouksen kaikille niille joiden aika loppui kesken tänään ja toivon oman suojelusenkelini olevan mukana omalla matkallani.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL