VIELÄ YKSI PÄIVÄ LJUBLJANAA, HOTELLISSA....

No, eipä näitä päivityksiä tälle päivälle oikein mitään ole.
Aamupalan ja suihkun jälkeen vein repun asemalle lokeroon ja mietin että mitäpä tekisi seuraavat 10 tuntia. Koitin tunnin verran helteessä, + 27, lompsia mutt kun olokin oli kuumeinen ja räkä valui nii ei vaan jaksanut olla. Lähimpään hotelliin kysymään päivähuonetta ja lupasivat mulle sen ale hintaan 55€, joo, siis ALE HINTA!!
Ei siinä lähdetty muuta vaihtoehtoa hakemaan vaan pistin elämän risaiseksi ja otin huoneen. Siellä sitä sitten nukuin iltaan asti ja seiskalta piti antaa huone pois, joten siitä sitten asemalle valumaan.
Illallisnugetit tarjoili mäkkäri, koska mikään ei maistu niin vain vatsan täytettä olin vailla, jääköön ne kulinaristiset nautinnot toiselle kertaa.
Kyllä se parituntinen siinä vierähti ja sitten loikka junaan.


....... Ja matka jatkukoon......


Makuuvaunu oli sitten tähänastisista pohjanoteeraus! No eipä se kyllä ollu hinnallakaan pilattu.
Meitä oli kaksi neljänhengen kupeessa, joten tilaa riitti. Siis minä ja yks mies :o
Mukava ihminen ja kertoi vinkkejä kaupunkiin tutustumiseen. Oli nimittäin itse Belgradilainen.
Siinä se yö mennä jyskytti kylmässä ja paskasessa kupeessa. Passintarkastuksiakin oli sitten niin että sai kokoajan olla näyttämässä, ja yöllä, ja väsyneenä......


Aamulla oltiin sitten tunti myöhässä perillä. Täälläpäin maailmaa tuntuu olevan ennemmin sääntö kuin poikkeus että junat on myöhässä. Millon enemmin, millon vähemmin, mutta myöhässä jokatapauksessa. Katotaas mitä tämä päivä tuo tullessaan, vai tuoko mitään....



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL