MATKALLA LJUBLJANAAN

Ja kuten jo tuntuu tulleen tavaksi, niin viimeinen yö menee ukkosta pidellessä. Aivan mahtava näytelmä taas kerran. Vilkkuvat salamat ja jyrinä joka oli lakkaamaton noin 20 minuuttia. Upeeta!!
No aamulla, 3.45, oli olo aika nuutunut mutta ei muuta ku mukaan ja matkaan. Asemalle kävely aamuöisessä Prahassa pienillä sivukujilla antoi jo hieman esimakua päivän jännityksistä, vaikka ei sitä tietty viellä silloin tiennyt.....


Matkustajia ei kovasti riittänyt, varmaan kun oli niin aikainen lähtö, kl.5.14. Aamiainen tuli nautittua junassa kun asemalta ostin kahvia ja sämpylää. No siinä sitten matkan aikana oltiin myöhässä 10 minuuttia ja sitten 30 minuuttia ja vielä 40 minuuttia..... Siinä vaiheessa aloin jo kysellä että ehdinkö jatkoyhteysjunaan?! Joo, et ehdi, sanoivat konnarit. Lupasivat että ollaan ainakin tunti myöhässä Müncheniin tultaessa ja se aika mulla oli siinä junan vaihtoon. WTF!
Stressiä, joo jonkunverran..... Meilasin hostelliin että saapumisaika muuttuu. No kuinkas sitten kävikään??! Tultiin Müncheniin ajoissa ja aikaa jäi hyvinkin vartti vaihtaa junaa. Juna olikin sitten täynnä kun turusen pyssy ja lisää porukkaa tuli joka asemalta. 
Nuoriso oli menossa Splitiin tekno festareille, joten oli hyvää onnea että olin päättäny jäädä matkan varrelle. 
Ja ilmoja piteli sitten melkein koko junamatka, että oli tuuri että sai istua sisätiloissa.


Itävalta, siltä osin kun läpi mentiin, oli aivan mahtavaa!! Silmä ja sielu lepää.


Ja sitten taas, ettei totuus päässyt unohtumaan......


No, ei olisi matka mitään ellei vielä vähän sattuisi. 
Meijän vaunu hajosi sitten jotain 6 asemaa ennen kun oltiin perillä ja koko se nuorisolauma ulos rinkkoineen ja reppuineen, jotain 100 tyyppiä tai jotain, ja vaunu vaihtoon. Ja päästiin sittenkin olemaan myöhässä ;)


No klaarattiin kuitenkin perille asti ja yliajalle meni hiukan vajaa tunti. 
Hostelli piti, kuten sekin tuntuu olevan tapana, hakea hiukan ja löytyikin, vaikka ensin löytyi ruokakauppa ja hyvä niin. Suihkun jälkeen pistinkin sitten pöydän koreaksi ja nautin gourmet illallisen.


Nyt alkaa vieteristä olla veto loppu ja petiin ennenku tää täti putoo tuolilta.








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL