LJUBLJANA

Yö meni ukkosta kuunnellessa ja salamien valaistessa huonetta. Vielä aamulla tihuutti hiukan kun olin menossa aamiaiselle seitsemän jälissä, mutta siitä se sitten alko selkiämään.
Aamiainen olikin sitten toisessa hostellissa mihin matkaa muutama sata metriä ja olikin aika paikassa. Tällästä taidetta oli koko naapurusto pullollaan. Hetken jo epäilin että oonkohan nyt taas menny vikaan, vaan en. Aivan kelvollinen aamiainen ja hinta ei päätä huimannut 2,70€.


Siitä sitten matka kulmille ja olihan siellä nähtävää. Tässä on "paikallinen kenkäkauppa".


Ja pitihän se lohikäärmesilta riskillä ylittää, selvisin!


Ja löytyihän sieltä vielä markkinat, missä kaikkea mahdollista ja ennenkaikkea sitä mahdotonta.


Onhan tämä ihan nähtävä ja koettava paikka. Kapea joki virtaa kaupungin halki ja ihania, erilaisia siltoja menee tämän tästä yli joen.


Tossa joen näyttää ylittävän vaalea putki, mutta se oli silta missä oli lasiset kaiteet ja tietyssä kohtaa katsoessa näytti ihan siltä kun ihmiset olis kävelly ilmassa tosta yli.


Vielä kävin ostamassa makuupaikkalipun huomiselle, kun on sitten taas aika vaihtaa maisemaa. Ei ollu nimittäin hinnalla pilattu lippu 8€ ja vielä täti fixasi niin että sain ala punkan! Great!
Tää on ollu aivan erityinen ja kiva päivä kun en ole pääsy yhtään sähläämään, aamiaispaikan ihmettelyä ei siis lasketa kun se meni oikein. No jos jotain shaissee pitää löytää, niin se tavaksi jo tullut flunssa koitta puskea päälle. Kiinalaisia pillereitä on mukana ja niitä nyt nappailen, joten nähtäväksi sitten jää että toimiiko ne nyt kun on tosipaikka. On ne kotisilla toiminu......
Nyt sitten nukkumaan ettei kerkee tyrimään mitään ja huomenna pitää jaksaa koko päivä kartsoilla kun juna lähtee vasta illalla 21.05.










Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL