KATOWICE

Ja aamusta päivä alkaa.......ja aamu alkoi kl. 04.10.
Reteet ajo taxilla asemalle, ei nimittäin millään hotsinu lähteä kävelemään sitä parin kilsan matkaa pimeille kaduille kaiken juhlakansan joukkoon. No ei ollu paha tinki, vitosen kauppa.
Ja vielä asemalta iso pullo vettä mukaan ja junamatka saattoi alkaa. Ja olihan sitä istumista taas ihan kiitettävän monta tuntia, jotain 8. Tälläkertaa olikin puheliaasta matkaseuraa, vanhempi nainen Canadasta ja toinen jotain 3-kymppinen nainen Tšekistä. Ja juttua riitti moneks tunniks, että ei aika päässyt ollenkaan tulemaan pitkäksi. Ja kyllä sitä sitten perillekkin tultiin. Lähes loputonta sähläämistä asemalla että ensinkään löysin sieltä ulos ja sain oikea suunnan, mutta sitten mentiinkin ihan suorilla hostelliin.


On tosi kivalla paikalla ja tässä on tollanen pieni sisäpiha, ettei ovi nyt ihan suoraan kadulle aukee. Huone on ihan riittävän kokoinen ja siisti, toki kulahtanut, mutta siis siisti. Ja näkymät huoneesta on suoraan "naapurin keittiöön". 


Muutenhan kaupunki on siisti ja todella kaunis. Paljon istutuksia ja vähän autoja. 


Täällä pörrää ihan valtavasti noita tollasia raitsikoita. Pitää mennä huomenna ajeleen.


Kohtalaisen kaposia kujia ja kauniita taloja jokapuolella.


....... Ja vielä aika hauska liikenneympyrän koristus.


Nyt se on sitten iltapesun aika ja väsy alkaa painaa tämän pitkän päivän päälle. Huomenille olikin luvattu sadetta, jotta katsellaan mitä tulee ja mennään sään mukaan.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL