BUDABEST

Yöjunaan loikka ja sain vielä oman makuuosaston, että sai kerrankin olla omikseen. Tää oli sitten sitä passintarkastusta pätkittäin. Ensin puol kahdelta ja toinen heti kolmen jälkeen ja perillä oltiin jo kuudelta, että kyllä siinä taas jäi nukkumiset pikkasen pätkiin. Aamulla sitten reippaana parin kilsan matka hostellille, jotta kyllä kerkes herätä. No sen verran piti taas sössiä, että vetelin kun Esko-sahaa pari kertaa ohi ulko-oven enneku tajusin että tässä tää on. No ei siellä ollu mitään elonmerkkiä, joten vastapäiseen kahvilaan vaan odottelemaan että joku olis paikalla avaamassa ovea.


Vihdoin, yhdeksän pintaan pääsin sisään, toki mutkan kautta kun talossa asuva setä päästi sisään, mutta kuitenkin.
Huonetta odottelin noin puoli tuntia ja sitten vaan kamat sisään ja akka baanalle.
Nytpä olikin vuorossa "saitsiini" bussilla joka muuttui kesken kaiken veneeksi, jeeee......
Siinä sitä seilattiin Tonava kaunoisella bussin kyydissä. Pistäkää paremmaksi!!


Paljonhan siinä ehti nähdä kun kierros kesti melkein kaks tuntia, 28€. Ensin kierreltiin kaupungilla eri nähtävyyksissä ja sitten lopuksi jokeen.


Tää on sitten siis maista.....


......tässä mennään Tonavaan......


.....ja tässä ne nyt on molemmat Buda ja Pest ja ne yhdistävä ketjusilta.
Tähän on aivan todella mahtava ja kaunis kaupunki. Siistiä ja ystävällisiä ihmisiä, ei tarvii olla varuillaan. Tähänastisista kaupungeista todellakin aivan ykkönen!!


Siinä se päivä vaan taas vierähti täyteen ja suihkun kautta nuudeli-illalliselle ja peti jo kutsuu. Huomenna on taas aikainen herätys, 04.00, ja päivä meneekin junanpenkkiä kuluttaessa. Sitten ne on taas uudet kujeet uudessa kaupungissa.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL