VIPINÄÄ JA NÄHTÄVYYKSIÄ

Aamutoimet poikkes sitten todella totutusta tänä aamuna. 7.30 meikkä roikku jo rivassa pesulaan, piti sitten viimeisen kerran tällä reissulla pestä pruhju-pyykit. Ja henkilökunta oli sitten, mites muuten, puolituntisen myöhässä. No tuli ne pyykit kuitenki pesty.


Ja sitten lompsista lomps, kartsoille. Ostin mennessä Oyster-kortin ja latasin siihen 10£ edestä matkarahaa, saapi nähä kauanko riittää. Saahan siitä sitten rahat takas kun kotimatkalle lähteissä palauttaa kortin, siis jos jotain jäi saamista.


Ja ensinnä oli vuorossa Buckinghamin palatsi, kun oli lähinnä, ja sattui vielä sopivasti, että oli se vahdinvaihto justiinsa alkamassa. Minä tietysti kiilasin eturiviin. 


Aika tapahtumaköyhä esitys. Muutama ukko siinä patseerasi essuntakas ja ei siinä sitten oikeen muuta tapahtunukkaan. Sitten alko bändi soittaa, eikä mitään tavallista torvisoittoa, ne vetäs Jacon Thrillerin, vain yhden biisin mainitakseni. Ja sitten ne keräs kaverit ja kamat ja lähti vetään. Tähän ne kuitenki sai kulumaan tunnin ja keräsivät ihmisiä tuhansittain katsomaan.


Vielä piti tietysti morota Katea ja Williä ja ottaa kupit kuumaa, harmi ku jäi taas toi kuvaaminen.....mut mä koitan muistaa ens kerralla kun nähdään.
Ja sitten olikin vuorossa Tower.


Silkkaa hulluutta olis ollu mennä sinne sitten miljoonan ihmisen kanssa jonottamaan, koska kello alko olla jo iltapäivässä ja jengiä liikkeellä enemmin ko lääkäri määrää. Ehkä huomenna ja aamusta heti, katotaan sit. Mutta sillalle menin kyllä käpsimään.


Kuuma oli kun ryssän helvetissä, onneks tuuli oli mukava tuolla ylhäällä.


Tämän kaiken jälkeen olikin sitten aika välipalalle.


Vielä oli akassa virtaa, joten lähdin hakemaan sen Harrodsin ja löysin ja heti.


Oli muuten aika hulppeet puitteet. Siis oikeesti ihmiset shoppaili siellä. Siis pelkkiä merkkituotteita ja hinta sen mukainen. Ihan "tavallinen" T-paita hinnoissa 100£ ja siitä ylöspäin. Kait sieltä jotain halvempaaki olis voinu löytää, en tiä, mä en nähny. Piti sieltä kuitenki jotain"pientä" hankkia....
Siinä se päivä sitten olikin pulkassa ja aika palailla tähän järkky-läävään. 
Tässä vielä kaks yötä jäljellä....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL