JA SITTEN BRISTOL

Aamutoimet ja aamiainen ja sitten olin tilannut taksin kyytimään mut juna-asemalle, en siis hitoilla meinannu kiivetä puolikuntoisena, painava reppu selässä, siihen sairaaseen ylämäkeen. Ei ollu kyllä kallista kyytiä, makso tasan 3.50£, meillähän ei edes lähtömaksu ole noin pieni.
Siitä sitten, ilman vaihtoja, suoraan Bristoliin. 
Ja maisemista sen verran..... 
Oli pikkasen päässy just toi vesi pakenemaan, mutta tulee se sitten taas takas.


Jännää, miten tossakin on taloa rivissä ja noita oli melkeen niinku silmänkantamattomiin.


Kolmetuntinen vierähti ilusasti täpötäydessä vaunussa, missä ihmiset jopa seisoivat käytävällä, ja että kaikki olisi todellakin täydellistä niin vaunun ilmastointi ei pelannut, siitä kyllä konnari kuulutti. Että siinä tuli sitten vedettyä kolmen tunnin saunasessio.
Selvisin, kun olen Suomalainen!
Liput vielä sinne seuraavaan kaupunkiin ja loikka bussiin ja oikeestaan ihan suorilla hostellille, joka löytyi jotakuinkin heti. Tälläkertaa on kolmenhengen naistenhuone.


.....ja mitäs se sitten ikkunasta näkyy.....ja sairaaseen ylämäkeen pitää taas kavuta nukkumaan, jos meinaa kartsoille lähteä, ja että saataisiin tästäkin täydellistä niin huone on NELJÄNNESSÄ kerroksessa, ei hissiä, tää on niin tätä.....!?


Kiiruusti siis alamäkeen ja Hop on-Hop off bussiin.kiertelin sillä puolikkaan reitin tänään ja otan sen toisen puolen sitten huomenna.


Ja vielä jälkiruoaksi otin puolikkaan joki "saitsiinin".


Kun sitten olis tienny, niin olis varmaan ollu halpaa, ehkä jopa ihan ilmasta, majapaikkaa tarjolla siinä yhen sillan alla. Ihan siinä näytti kotosalle, nojatuolit ja kaikki....


Kuuma kun helvetissä, luulisin ainakin kun en oo käyny, joten vieteri menee nopeesti loppuun. Vedin vielä lattea ja vettä siinä yhdellä aukiolla ja katselin kun muksut telmii "suihkulähteessä", noita on täällä paljon ja niissä plutaa myös aikuiset, vettä on jotakuinkin nilkkoihin asti.


Mä kävin heittäytymässä  täällä, kaks kertaa.


Nyt vaan suihkukoneeseen ja sitten hakemaan jotain murua rinnan alle, taitaa olla subway joka tänään tarjoilee ruoat. Ei ole nimittäin makua vieläkään, joten pitää vain täyttää vatsa ja halvalla.Tylsää....

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

VIELÄ VAAN TRE.....

Berliini

NEXT STOP LIVERPOOL